En zo werd mij gevraagd om mezelf even voor te stellen als een van de nieuwe aanwinsten van Popkoor The Inspiration. Van keyboard leren spelen met les van Angelique kwamen we uit bij: eigenlijk vind ik zingen ook wel leuk. En na een korte try out achter mijn keyboard en welk genre ik leuk vind, kwamen we uit bij popkoor the Inspiration.

Helaas sloeg kort na mijn aanmelden de Corona toe en hebben we twee jaar achter de computer lopen oefenen. Ach ik kan de grap er wel van inzien en daarna werd het dubbel gezellig toen we weer live mochten zingen. Het enige wat mij spijt is dat ik er nooit eerder aan begonnen ben, ik wist niet hoe geweldig het is om je stem goed te gebruiken, hoe het klinkt als je samen zingt en hoe vrolijk dat je er van wordt als het ook nog super gaat.

Doordat ik veel moeite heb met noten lezen was ik bang dat het letterlijk een harde noot zou worden, maar door goede hulp van Wilbert en de rest kom ik een aardig eind. Hopend dat ik nog vele jaren met plezier kan zingen alhier,

Vriendelijke groeten van Manon