Onlangs hebben we twee optredens gegeven waarbij we de bandrecorder hebben laten meelopen. Tijdens een huwelijksmis hebben we onder andere Love me just a little bit more en Time after Time gezongen. Bij een optreden in Museum de Locht hebben we de a-capella uitvoering van Mercedes Benz ten gehore gebracht. De opnames zijn te beluisteren via onze repertoire pagina.

Woensdag 20 december omlijsten wij het Kerstdiner van Stichting Gehandicapten Limburg in Venray  met ons Kerstrepertoire. De repetitie komt daardoor te vervallen. 

Popkoor The Inspiration wenst iedereen fijne Feestdagen en een gezond en gelukkig 2018. In het nieuwe jaar starten we weer op 10 januari om 20.00 uur met de repetities.

Wilt u graag mee komen doen? Vul dan het Formulier in en wij nemen contact met u op.

In het weekend van 15 t/m 17 september mochten we twee keer optreden! Op vrijdag waren we te gast bij KGK Orpheus. Samen met hun en de Baolderse Hofzangers hebben we daar een fraai optreden gegeven. Op Bij Orpheus kunt u nog enkele foto's bekijken van dit optreden. Op de zondag van hetzelfde weekend mochten we te gast zijn bij revalidatiecentrum La Providence in Grubbenvorst. Ook daar hebben we foto's van gemaakt die u hier kunt bekijken: La Providence 

Follow us on and .

Site doorzoeken

Eerstvolgende activiteiten