Wij vinden het prettig om nieuwe leden de 1e keer persoonlijk te ontvangen, zodat we de gang van zaken samen kunnen doorspreken en zo al een eerste kennismaking hebben. Er wordt bij deze eerste kennismaking gevraagd een volledig inschrijfformulier in te vullen. Ook wordt er een stemtest door de dirigente afgenomen om te kunnen bepalen bij welke stemsoort een lid het beste past.
Daarna kan men 1 tot 4 weken (snuffelperiode) gratis mee komen zingen en kijken, horen en ervaren hoe het koor bevalt. Na deze snuffelperiode kan aangegeven worden of men al dan niet lid wil worden van het koor. Op deze manier kan van beide kanten uit een besluit genomen worden. De eerste 2 maanden van het lidmaatschap wordt je aspirant lid. Je betaald dan voor 2 maanden contributie: € 20,00. Bevalt het na die 2 maanden nog steeds, dan wordt je actief lid, en ga je per half jaar contributie betalen: € 60,00.
Aspirant-, en actieve leden kunnen gebruik maken van banden die ingezongen zijn met hun stem, en een band waar alle stemmen tegelijk op staan. Dit biedt de mogelijkheid om ook thuis lekker te zingen en te oefenen.

De contributie bedraagt, € 10,00 per maand en zal per half jaar vooraf geïnd worden. Dit wordt dan € 60,00 per half jaar. Ook vragen we een bijdrage van € 10,00 voor een klapper met inhoud en € 10,00 voor ons tenue. Meer informatie hierover kan ingewonnen worden bij de secretaris.

Vul het formulier hieronder in en iemand van het koor zal contact met u opnemen.

 

Naam:*
E-mail:*
Onderwerp:
Bericht:
Beveilingscode:

Follow us on and .

Site doorzoeken

Eerstvolgende activiteiten