Op 22 juni mogen we meedoen met het concert bij de Baolderse Hofzengers. Het optreden zal plaatsvinden op Kasteel De Erp te Baarlo. Van de tijd is nog niet meer bekend maar zo gauw wij meer weten, weet u het ook! Ons programma ziet er onder voorbehoud als volgt uit:

  1. Love me just a little bit more
  2. The road ahead (Premiere!)
  3. Crazy little thing called love
  4. Holliday in SpainĀ (Premiere!)
  5. Abba Medley

Zoals u hierboven ziet gaan er twee nummers in premiere. Spannend. Misschien is er nog wel ruimte voor een 6e lied, misschien niet; we zullen wel zien (of horen)!

Op 16 september nemen we deel aan een uitvoering in de St. Martinuskerk in Venlo. Nadere informatie volgt nog.

Zondag 28 oktober geven we weer een eigen concert. We zijn druk met de voorbereidingen, maar kunnen nog niets verklappen over de locatie en deelnemers. Dit volgt binnenkort.

Op 19 december zullen optreden bij Zij Actief. Nadere informatie volgt nog.

Vanwege de weersverwachtigingen gaat het concert in Horst helaas NIET door.

Maandagavond 10 juli as. geeft Vocalgroup Hoor's een buitenconcert voor het Gemeentehuis van Horst. Om 20.00 uur mogen wij het eerste blok vullen met o.a. onze laatste nieuwe nummers "House for sale" en een vrolijk nummer van de Dolly Dots. Welk nummer? Kom maar luisteren!
Na ons optreden gaat Vocalgroup Hoor's verder met het programma. Mochten de weergoden ons niet gunstig gezind zijn gaat het optreden helaas niet door.

Follow us on and .

Site doorzoeken

Eerstvolgende activiteiten